Sådan kommer du af med dit gamle jern

24 august 2021 Steffen Hansen

Har du overvejet hvordan du skiller dig af med gammelt jern og metal? Det er ikke så let at smide en cykel eller vaskemaskine i skraldespanden, og hvis man ikke har en bil eller en trailer, er det heller ikke så ligetil at køre det til genbrugspladsen. Her får du et par forslag til hvordan du kan komme af med dit gamle jern og metal.

Kør det til genbrug

De af os, der er så heldige at have bil og trailer til rådighed, kan køre vores gamle jern og metal direkte på genbrugspladsen. Det er dog ikke alle der har den mulighed, og medmindre man kan få nogen andre til at gøre det for sig, er man nødt til at finde på alternativer. Det kan f.eks. være at betale nogen for det, eller gøre det sammen med en nabo.

Benyt en skrothandler

Den letteste og mindst tidskrævende metode, er at benytte sig af en skrothandler. De fleste skrothandlere afhenter selv dit brugte jern og metal, og du slipper dermed for besværet ved at skulle transportere det væk. Leder du efter en skrothandler i københavn, Århus eller Ålborg, så kan du med fordel benytte dig af internettet. Ligesom de fleste andre virksomheder i dag, kan skrothandlere også findes på internettet.

Sælg det på DBA eller Facebook

Afhængig af hvilken type jern du har, eller hvad stand det er i, kan du muligvis tjene lidt penge på det, ved at sælge det på forskellige handelssider og platforme på internettet, f.eks. på DBA eller på Facebook. Det kan være du har et par gamle rustne cykler stående, som kan sættes i stand med lidt vilje og knofedt. I så fald, findes der højst sandsynligt folk på internettet der gerne giver penge for dit brugte jern og metal. Tag et par billeder, skriv en tekst og find en pris, og så er det hurtigt væk.

Flere Nyheder

04 november 2023

VW ID

31 oktober 2023

VW ID

29 oktober 2023

VW ID