Så giver din kørelærer i Odense dig – et midlertidigt kørekort?!

04 juli 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Du har sparet sammen længe til at kunne tage det kørekort i Odense, og det var da heller ikke let og endte med at tage længere tid, end du havde regnet med – hvorfor du også skulle betale for et par ekstratimer.

Desuden er du ikke meget for at indrømme det, men du dumpede faktisk i første forsøg, hvorfor det endte med at koste dig flere penge, så du måtte ud at låne for at komme i mål med at få det kørekort.

Men langt om længe lykkedes det, og det kan betyde en ændring på din tilværelse, at du nu har lov til at køre på vejene i bil – som vi betragter det som i dette eksempel – og du lover dig selv at passe på det kørekort og ikke miste det hverken fysisk eller ved at få det taget af myndighederne.

Men så giver din kørelærer dig et midlertidigt kørekort!

Hvorfor nu det?

Det midlertidige kørekort bliver ændret til et permanent

Du havde jo tænkt dig, at det kørekort skulle holde for evigt, hvis du var rigtig god, og nu har du kun et midlertidigt et.

Vil det sige, at du snart igen skal op til en teori- og køreprøve, så det bliver meget, meget dyrt at have et kørekort i længden?

Nej, for når dit midlertidige kørekort udløber, så burde du have fået det permanente, som du kender det fra andre.

Man ved jo ikke på forhånd, om du består den sidste prøve, så man kan ikke være parat med det permanente kort til dig, men du har jo tilladelse til at køre fra den dag af, at du består din køreprøve, og det skal du have lov til – og kunne bevise.

Derfor har du dette kørekort af den midlertidige slags, som du så kan smide ud, når du får det permanente. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID