Med bådopbevaring er din båd sikker om vinteren

02 marts 2021 Emilie Jacobsen

Har du en båd, kender du helt sikkert også til dilemmaet, skal jeg lade den ligge i havnen vinteren over, eller skal jeg få den opbevaret på land? Der er klart flest fordele ved det sidste, da du alligevel typisk ikke kan komme ud at sejle om vinteren. 

Derfor er det værd for dig at overveje båd opbevaring på Sjælland om vinteren. Der ligger din båd trygt og sikkert, og du behøver ikke at bekymre dig om den. Har du prøvet at have en båd liggende i havnen vinteren over, kender du helt sikkert til det med, at du løbende skal ud og tjekke, om båden nu også har det gjort. Vind og vejr slider jo på båden. 

En anden vigtig grund til, at du bør få din båd opbevaret på land om vinteren, er, at det sikrer langt bedre mod tyveri og hærværk. En øde havn en vinter er det perfekte sted for en indbrudstyv at slå sig løs. Det er rigtig ærgerligt, hvis du skal i gang med at erstatte en masse på båden.

Find bådopbevaring her

Et af de steder, hvor du har mulighed for at få opbevaret din båd vinteren over, er hos opbevaringvinter.dk. De tilbyder opbevaring af både og campingvogne i Dianalund. De har specialiseret sig i opbevaring og har derfor et område, hvor du kan være sikker på, at din båd står trygt. 

Området er overdækket, så din båd ikke bliver udsat for vind og vejr i løbet af vinteren. Det er med til at gøre, at der ikke bliver slidt lige så meget på den. Som bådejer ved du helt sikkert, hvor meget arbejde der med en båd normalt, derfor er det rart, at du kan skåne båden og dermed se frem til mindre arbejde til foråret. 

Hos opbevaringvinter.dk tilbyder de faste lave priser. Se dem på deres hjemmeside her

Flere Nyheder