Lad ikke det kørekort gå til spilde

19 september 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Du har måske kæmpet længe for at få det kørekort, fordi det ikke faldt dig helt naturligt at køre bil, så der er gået mange penge og meget tid på at få det, så du er bange for at miste det igen.

Og du føler lidt, at du fik det på et hængende hår, så du frygter, at du kommer til at lave for mange forseelser med det samme, så du kører kun bil, når det er yderst nødvendigt.

Selv når du er ude af den periode, hvor man let kan miste kørekortet, så føler du dig ikke mere sikker i den sag med at sidde bag et rat, så du holder det til et minimum.

Og det bliver desværre en nedadgående spiral, for du holder det ikke ved lige med at køre bil og prøve forskellige biler, så du lærer at køre med automatgear og køre i forskellige typer af den slags køretøjer.

Få udbytte af det kørekort

Måske var det også fordi, at sådan gjorde man i din familie, at man fik kørekort i Århus, som de andre i familien altid havde gjort det, når de var gamle nok til det, men du havde egentlig ikke det store behov for det.

I jeres vennegruppe var det måske noget, som man gik meget op i, at man skulle have, så I brugte jeres fritid på at have et job, så I kunne spare penge sammen, og så blev det trukket på børneopsparingen, så der kunne blive råd til at få kørekortet.

Det handlede mest om at være den først og ikke den sidste, der fik det, så man blev drillet; men nu hvor der er gået en del tid, så betyder det kørekort egentlig ikke det store for dig.

Men det er trods alt bedre at få det brugt, end at det bare samler støv.

Flere Nyheder