Lad dit lokale autoværksted hjælpe med din bil

27 juli 2021 Astrid Pedersen

Har du bil? Så har du også brug for et fast autoværksted i nærheden af din bopæl.

Hvordan kan et autoværksted hjælpe mig?

På et autoværksted kan du få hjælp til arbejde på din bil som du ikke selv vil være i stand til at udføre.

Et vel udstyret autoværksted har faciliteterne til eksempelvis at kunne gennemføre antirust behandling og undervogns behandling således at din bil er beskyttet mod tæring og rust skader. Dette sker på ved hjælp af særligt udstyr som muliggør en grundig og effektiv behandling af hele bilens undervogn samt karosseriets metalliske dele.

Samtidig vil du på et autoværksted kunne få foretaget diverse målinger som kan hjælpe dig til at opnå bedre køre egenskaber og en højere grad af sikkerhed på vejene.

De fleste autoværksteder tilbyder ordninger hvor du får mulighed for at opbevare dine sommer og vinter dæk i et såkaldt dæk hotel al den stund disse dæk ikke er i brug. Og så kan du selvfølgelig for hjælp til udbedring af skader, udskiftning af diverse reservedele, udretning af buler og udskiftning af auto glas hos et kompetent autoværksted.

Hvor kan jeg finde mig lokale autoværksted i Tune?

Er du bosat i Tune eller andetsted i omegnen af Roskilde eller Køge er det oplagt at vælge Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen som dit faste autoværksted.

Med en kunde aftale hos Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen kan du opnå en lang række fordele, her under gode rabatter på diverse service ydelser og reparationer. Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen forestå de rutinemæssige eftersyn af servicering af din bil, lige som du hos Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen kan få hjælp til reparation af bilen, skulle den være beskadiget.

Du kan læse mere om Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen, og tage kontakt til værkstedet via hjemmesiden https://www.boschcarservicetune.dk/ 

Flere Nyheder