Kabinescooter – nem og miljøvenlig transport

17 september 2020 Astrid Pedersen

Er du i den situation at du reelt ikke har behov for en bil – men at du synes det er træls at cykle når det regner? Kunne du godt en gang imellem have brug for at slappe af og ikke nå frem til din destination helt udkørt og gennemblødt af sved – eller af regnvand? Og har du ind imellem brug for at fragte flere indkøbsvarer end hvad der er plads til i din cykelkurv? Så bør du overveje en smart kabinescooter.

Hvad er en kabinescooter?

Selve konceptet kabinescooter har faktisk eksisteret i mange årtier. De første kabinescootere var trehjulede overdækkede modeller af benzin scootere, og var nærmest at betragte som miniature biler. Nu om stunder kører langt de fleste kabinescootere på elektricitet og er dermed en del mere miljøvenlige end de gammeldags modeller.

De kabinescootere, du kan købe i 2020, fås i flere forskellige størrelser og udformninger – og mange af dem er helt utroligt lette og kompakte. Dette betyder at du kun meget sjældent vil rende ind i vanskeligheder i forhold til parkering af din kabinescooter.

Med en kabinescooter kan du således komme helt tæt på butikkerne hvilket er en fordel for dig som er dårligt gående. Og en kabinescooter er samtidig vældig manøvredygtig hvilket betyder at du har let ved at køre i snævre gader og på stier med din kabinescooter.

Hvorfor skal jeg købe en kabinescooter?

Der ud over er en kabinescooter væsentligt billigere i anskaffelse end en bil. Dertil kommer at du ikke har samme løbende udgifter på en kabinescooter – og samtidig får du alle fordelene ved en lille bil når du køber en kabinescooter. Hvis du ønsker at se eller prøve en kabinescooter kan du altid svinge forbi Electric Vehicles. Du kan også se det store udvalg af lækre kabinescootere på hjemmesiden electric-vehicles.dk

Flere Nyheder

04 november 2023

VW ID

31 oktober 2023

VW ID

29 oktober 2023

VW ID