Hvorfor vælge en kabinescooter?

17 august 2021 Johanne Hansen

Alternativt køretøj

Kender du det, når du skal fra a til b, og du måske ikke lige synes, at vejret er oplagt at tage på cykeltur i? Så overvejer du måske det offentlige, men her er der oftest også problemer, især hvis det er dårligt vejr – så kender vi det jo alle sammen; så panikker DSB, og vi må starte forfra. 

Måske går du meget op i miljøet, eller bor i en storby, hvor det simpelthen bare ikke egner sig at have en bil. Uanset hvordan du har det, er der ingen tvivl om, at alternativer til transporttøj er der nok af. Men én af dem, du nok ikke har hørt om, er kabinescooteren. Kabinescooteren er med til at gøre livet lettere for dig, der skal langt, men heller ikke så langt igen. 

Kabinescooteren kører på el og er samtidigt også en grønnere løsning, end en benzinknallert eller lignende. Der er mange gode tid ved kabinescooteren, og når alt kommer til alt, slår den også den typiske knallert eller scooter på mange fronter. Hvorfor? Først og fremmest: 

EPV Sport 4W - Kabinescooter | Kabinescooter.dk

Punkt 1 – Altid tørvejr

Du er altid i tørvejr med en kabinescooter. Uanset hvordan du vender og drejer det, er der altid tørt, da en kabinescooter har et overdækket sæde, som gør det behageligt at køre i alt slags vejr. Det betyder, at dig og dine varer aldrig bliver våde, og du altid kan have kabinescooteren som plan B. 

Punkt 2 – Du sidder aldrig dårligt

I en kabinescooter vil der være et blødt og polstret sæde, du sidder på. Det sæde bliver aldrig vådt, fordi der som sagt er overdækket – det betyder også, at sædets kvalitet holder længere, da det ikke bliver udsat for fugt eller lignende.

Punkt 3 – Godt for miljøet

Kabinescooteren på el er selvfølgelig også godt for miljøet og kan oplade mens du sover nemt på 6-8 timer. Så er den klar til en ny dag.

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID