Hvordan parkerer man lige en truck?

21 september 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Der er jo selvfølgelig stor forskel på, om man skal parkere en eltruck, en mellemstor truck, en gigantisk dumper eller en almindelig truck af den slags, som man også kalder en lastbil.

Det kræver sit hver gang, men hvis vi skal tage fat i den type, som de fleste nok kender (lastbilen), så kræver det også sit at kunne parkere sådan en.

Derfor er der jo en grund til, at man skal have kørekort til at køre sådan en specifikt, og man ikke bare kan have kørekort til ens almindelige personbil eller motorcykel og så overføre dette til at køre lastbil eller truck-lignende køretøjer.

Netop sådan noget med at parkere kan være svært nok i sig selv.

For dem, der prøver første gang, vil angstens sved nok melde sig hos en, når man skal parkere sådan et stort monstrum, som med sine gigantiske kræfter, tyngde og vægt kan forårsage en del skader, hvis man ikke er opmærksom op, hvordan man dirigere sådan en.

Man kan jo sagtens gøre skade med en almindelig personbil, men det er intet at sammenligne med en truck, hvor man ofte benytter den på vegne af et firma, og man kører med andre folks gods, der helst ikke må gå i stykker.

Ellers plejer man at parkere enten med forenden først eller bakke ind. Det første er lettest i en bil, men kan gøre det lidt bøvlet, når man skal køre ud igen.

Det er endnu sværere med en truck, hvorfor det kun er smart, om man parkere med førerhuset først eller bakker ind, at man har et bakkamera, censorer og rigeligt med spejle, så man kan orientere sig.

Og tag dig god tid til dette, selvom du måske opholder trafikken imens.

Leder du efter en eltruck eller andre dele til trucks med videre, så er det bare at søge hos protruck.dk. De bedste af slagsen på det fagområde. 

Flere Nyheder