Hvor skal du købe din næste crosshjelm henne?

14 februar 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Kører du motocross enten professionelt, på højt plan eller måske i din fritid? Så ved du sikkert alt om, hvor vigtigt det er med det helt rette sikkerhedsudstyr. For du skal selvfølgelig være godt beskyttet, hvis du skulle være ude for styrt eller andet. 

En af de ting, som du naturligvis skal have fat i, er en crosshjelm. Og her er der naturligvis mange forskellige du kan vælge mellem og fra mange forskellige firmaer. Lad os derfor også hjælpe dig på vej med, hvor du kan købe dine crosshjelme henne. 

Sådan vælger du et sted at købe en crosshjelm 

Kan du finde en crosshjelm fra dit foretrukne brand?

Som med alt andet udstyr, kan du naturligvis gå efter en crosshjelm fra et brand, som du foretrækker. For mon ikke du har et særligt mærke, som du er ekstra fan af pga. materialerne, designet eller måske pasformen? Tag derfor også et hurtigt kig på det online sortiment, som forhandleren har. For relativt hurtigt vil du kunne finde frem til de mærker, der forhandles. Herfra kan det være nemmere at beslutte sig for, om dette er firmaet du skal købe din crosshjelm af.

crosshjelme

Kan du finde den rette pasform? 

En anden ting du kan vælge en forhandler ud fra er, om de har en crosshjelm med den helt rette pasform. For det er uden tvivl alfa og omega for, hvilken hjelm du skal købe. 

Hvad skal du betale for din crosshjelm? 

En tredje måde du kan vælge en forhandler på er, hvordan deres prissætning er. For mon ikke du har et vist budget i tankerne, som du vil betale for din kommende hjelm. Derfor vil det selvfølgelig også være et stort plus, hvis forhandleren har været i stand til at hive ekstra gode priser hjem, eller hvis der f.eks. kører en god kampagne: https://www.jegstrupcross.dk/shop/crosshjelme-57c1.html 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID