Hvad gør du af din skrotbil?

| |

Der kan være mange årsager til, at man har en skrotbil stående. Måske har den kørt de km, som den maksimalt har kunnet køre. Måske har bilen været for ustabil at køre i og med for mange reparationer. Eller måske har du en ældre bil, som er blevet totalskadet, og hvor det ikke kan svare sig, at den kommer forbi mekanikeren. 

I alle de scenarier som er nævnt herover kan det være ubelejligt, hvis bilen holder derhjemme. Bilen kan nemlig stå og fylde og måske ønsker du plads til andre ting. Heldigvis kan du få hjælp til at komme af med bilen – løsningen kan være, at du kontakter et autogenbrug eller en skrothandler. På den måde har du et sted, din bil kan komme hen – og samtidig kan der eventuelt genbruges nogle af delene fra din bil.

Fordele ved at sende skrotbilen til et autogenbrug

Når du vil skille dig af med din skrotbil, så kan du få en skrotpræmie. Samtidig kan du også få bilen hentet, så du ikke selv skal bøvle med at få den afsted. 

Det er selvfølgelig også en fordel, hvis dele fra din skrotbil kan genbruges, for så kan den komme til nytte i andre biler. 

Afsæt skrotbiler i Nordsjælland

Hvis du gerne vil finde et sted, som tager imod skrotbiler i Nordsjælland, så er der god hjælp at hente. Hvis du til en start leder blandt de lokale firmaer, vil du opdage, at Kroghs Autogenbrug er iblandt firmaerne. Og dem er der god grund til at bruge. De er Nordsjællands største autoophugger, de er ISO 14001 miljøgodkendt. På den måde kan du også være sikkert på, at de håndterer skrotbiler på en måde, der også er forsvarlig overfor miljøet. Du kan starte med at kontakte Kroghs Autogenbrug her og høre mere ind til, hvordan de kan hjælpe lige præcis dig.

Previous

Kom godt fra start hos automekanikeren

Derfor skal du kende din skrothandler i København

Next