Hvad betyder en antirust behandling for min bil?

31 oktober 2019 admin

En grundig og effektiv antirust behandling, udført af en dygtig mekaniker, kan betyde forskellen på hvornår din undervogn skal skiftes. Rust nedbryder de mekaniske dele i bilens undervogn, og kan tilføre denne store, uoprettelige skader. Udskiftning af undervogn er som regel ikke nogen billig affære. I langt de fleste tilfælde kan det meget bedre betale sig at lade bilen undergå en professionel antirust behandling en gang hvert eller hvert andet år.

Er en antirust behandling nødvendig for min bil?

Måske tænker du, at det ikke er så nødvendigt for din bil at gennemgå en antirust behandling så ofte. Du kører måske primært inden i byen, og din bil er derfor ikke så ofte udsat for sne, is og salt som hvis du kørte ude på landet. Men faktisk er der ikke den store forskel – de fleste rust angreb opstår som følge af kondens vand, som dannes på grund af vores fugtige klima og forskelle i temperatur.

Kondens vandet dannes i hulrum i undervognen, og er således kjult for det blotte øje. Men ved en grundig undervogns behandling med rust beskyttelse kan den rutinerede mekaniker hurtigt få gjort kål på denne risiko. Og derfor er det lige så vigtigt, at du får antirust behandling af din bil når du bor i byen som hvis du bor på landet.

Hvordan foregår en professionel antirust behandling?

Det er derfor vigtigt, at du lader en dygtig automekaniker forestå din bils antirust behandling. Så er du nemlig sikker på, at det bliver gjort ordentligt – og med et holdbart resultat. Er du og din bil bosiddende i Silkeborg eller på de kanter, kan du med fordel kontakte Verner Mortensen Automobiler. Med over 60 år på bagen som silkeborgensernes foretrukne autoværksted er Verner Mortensen Automobiler 100% kvalificeret til at give din bil den bedst mulige behandling – læs mere på http://www.vernermortensen.dk/ 

 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID