Gode grunde til at købe en kabinescooter

| |

Må det gerne være nemt og belejligt, når du skal bevæge dig rundt i bybilledet? Vil du gerne undgå besvær med offentlig transport? Og vil du gerne være fri for at skulle bekymre dig om årstiderne, regn, kulde, slud med mere? Så kan det være, at en kabinescooter er lige noget for dig. En kabinescooter er det ideelle transportmiddel til dig, som vil have et køretøj, der er nemt at køre, nemt at parkere og som er nemt at stige ind. 

Der er særlig god grund til at investere i en kabinescooter, hvis du har udfordringer med at gå langt. Det er ligeledes en god investering, hvis du vil have et transportmiddel der er nemmere at køre end en bil.  Der findes en lang række forskellige kabinescootere på markedet – nogle kan køre 15 km/t, 30 km/t og andre kan køre helt op til 45 km/t.

Slip for dyre udgifter i form af brændstof 

Når du investerer i en kabinescooter får du et køretøj, der er el-drevet. Du kan derfor både spare penge på udgifter, der skulle gå til benzin, og samtidig køre du rundt i noget, som er skånsomt for miljøet. 

Tilpas din kabinescooter med ekstraudstyr

Hos mange firmaer der sælger kabinescootere vil du have forskellige muligheder for diverse tilkøb. Der vil f.eks. være mulighed for for at montere ekstraudstyr og tilbehør, som kan gøre køreglæden endnu større, når du skal på farten. Det kan specielt være en fordel, hvis du har nogle ekstra ønsker til kabinescooteren, som kan imødekommes gennem ekstraudstyr. 

Hvis tiden er inde til en kabinescooter, så har du mulighed for at finde en hos Bornholms Multiservice. Her kan du få vejledning omkring de forskellige modeller, og eventuelle spørgsmål du måtte have. De kan samtidig også tilbyde et bredt udvalg af forskellige mærker af kabinescootere. 

 

Previous

Sådan vælger du din automekaniker

Få vinterdæk og sommerdæk til konkurrencedygtige priser

Next