Find en autoophugger på Sjælland

| |

Har du en gammel bil stående, der enten er skadet, i stykker eller ikke kan sælges? Så er den stadig penge værd i dag. Faktisk er der gode muligheder for at du kan få en skrotpræmie for din gamle bil. I Danmark er det muligt at kunne få udbetalt en skrotpræmie, når du aflevere din bil til en miljøgodkendt autoophugger. Det er vigtigt at du undersøger det forinden, da det kun er miljøgodkendte autoophugger, hvor du får penge for det. 

Det skyldes at bilproducenterne har et ansvar i at få bilerne nedbrudt på en miljøvenlig måde, når de har tjent sin pligt. Derfor står de bag autoophuggerne, som efter gældende regler og krav sørger for at de dele som kan genanvendes bliver det og resten bliver nedbrudt på en ordentlig og miljøbevidst måde. 

Hvad skal der til, for at få skrotpræmie for din gamle bil?

For at kunne få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, kræver det at din bil lever op til nogle enkelte fair krav. Først og fremmest skal der have været minimum den lovpligtige ansvarsforsikring på bilen. Derefter skal det være en bil, hvor der maksimalt er 9 siddepladser inkl. fører. Bilen må ikke vejer over 3.500 kg. Kan du sætte flueben ved følgende krav, er du godt på vej til at få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. 

Hvilke autoophugger skal du vælge på Sjælland?

Er du fra Sjælland og har en ældre bil såtende, som du ikke ved, hvad du skal gøre ved? Så kan vi anbefale sig, at undersøge markedet. Vi kan måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har lavet lidt research på at finde en pålidelig og hjælpsom autoophugger på Sjælland. Her kan vi give dig de varmeste anbefaling til at besøge Fårevejle Autoophug på Sjælland. De tilbyder også at afhente din bil. 

Previous

Derfor skal du kende din skrothandler i København

Opfrisk bilen med en professionel autolakering

Next