Find dit lokale autoværksted i Haderslev

13 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ejer en bil – eller måske flere af slagsen – har du brug for kontakt til en dygtig mekaniker med et veludrustet autoværksted. Bilen kan jo gå i stykker, eller den kan få behov for service eftersyn hvis den skal bevare sin sikkerhed og sine køreegenskaber.

Hvem er Lassens Auto ApS?

Lassens Auto ApS er dit autoværksted i Haderslev. Hos Lassens Auto ApS kan du få hjælp til alt hvad der vedrører din bil. Uanset om du skal have udbedret skader fra stenslag, eller om din bil skal gøres klar til det obligatoriske syn, kan du hos Lassens Auto ApS få den mest personlige og professionelle service.

Lassens Auto ApS har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse bilejere i Haderslev og omegn med at holde deres biler i sikker og køreklar stand, og vil med garanti også kunne hjælpe dig.

image

Lassens Auto ApS har sin centrale placering på Teaterstien i Haderslev, og er nem at komme til i bil. Bor du således i eller i omegnen af Haderslev er Lassens Auto ApS det oplagte valg når du leder efter et autoværksted til din bil.

Få en fordelagtig serviceaftale hos Lassens Auto ApS

Er du fast kunde hos Lassens Auto ApS kan du med en service aftale få adgang til en række spændende fordele i form af rabatter på produkter og gratis hjælp til diverse ydelser.

Du kan blandt andet få skiftet dine sommerdæk ud med vinterdæk – og vice versa. Du kan opbevare de dæk som ikke er i brug hos Lassens Auto ApS’ dæk hotel. Og de dygtige service medarbejdere hjælper dig gerne med at skifte diverse smådele så som autopærer og viskerblade.

Du kan altid svinge forbi Lassens Auto ApS for en snak om dine og din bils behov for service. Klik ind og læs mere på https://www.lassens-auto.dk/ 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID