Få skrotpræmie for din bil i Nordsjælland her

| |

Har du en bil, der har udtjent sin pligt, kan der stadig være gode penge at få for den. Du kan som udgangspunkt vælge enten at sælge din bil videre eller aflevere den til en autoophugger. Hos en autoophugger kan du få udbetalt en skrotpræmie, såfremt din bil efterlever nogle enkelte krav. Det er vigtigt, at din bil maksimalt kan rumme ni personer. Den må maksimum veje 3.500 kg, og stadig være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Hvis du kan krydse ja til følgende krav, er du i stand til at få udbetalt skrotpræmie for din bil. Skrotpræmien afhænger af din bil, dens stand samt, hvor mange af dens dele der kan anvendes. Du bør derfor tage kontakt til dine lokale autoophugger, for at få oplyst skrotpræmien for din bil. Ved at aflevere den til en miljøgodkendt autoophugger, kan du få en højere udbetaling samt kan du have lidt bedre samvittighed, da man her nedbryder bilen på en miljøvenlig måde. Derudover har autoophuggeren større fokus på at genanvende bilens materialer og dele. Faktisk helt op til 85 %. 

Sådan får du udbetalt din skrotpræmie?

Det er som udgangspunkt er det kun den sidste registrerede ejer, der har ret til at få udbetalt skrotpræmien. Det er derfor også den selvsamme person som skal underskrive dokumentet, for at tillade at skrotte bilen. Hvis bilen allerede er afmeldt, kræver det at du medbringer dokumentation for dette. Det vil dog være lettest og smartest for alle parter at lade den godkendte autoophugger ordne dette. 

Hvilken autoophugger skal du vælge?

Først og fremmest skal du være sikker på at din autoophugger er godkendt af miljøstyrelsen. Derefter er det en fordel at vælge en autoophugger der både kan afhente og skrotte din bil for dig. Det gør det både let og simpelt for dig, så du ikke skal tænke på denne transport. Vi har derfor gjort os lidt Research, hvis du er på jagt efter en der kan hjælpe med at skrotte din bil på Sjælland

Previous

Få vinterdæk og sommerdæk til konkurrencedygtige priser

Hvad kan en undervognsbehandling gøre for din bil? 

Next