Få penge for din skrotbil i Holstebro her

| |

Har du en gammel bil, der ikke kan køre, eller som er for hærget til at komme igennem syn, så er der stadig penge at hente. Biler der evt. ikke kan sælges eller som bare er i vejen, kan du stadig får gode penge for i dag. Du har mulighed for at få udbetalt en pæn skrotpræmie for din gamle bil hos din lokale autoophugger.

Hvilke krav skal din bil leve op til for at få udbetalt skrotpræmien?

Det er desværre ikke alle biler, som er godkendte til at kunne få udbetalt en skrotpræmie for. Der er derfor visse krav som din bil skal indfri, for at blive godkendt til at skrotpræmien udbetalt. Et af de krav er blandt andet at bilen ikke må veje over 3500 kg. Derudover må der ikke være plads til over ni personer inkl. føreren i bilen. Det er vigtigt, at bilen er afmeldt senest d. 1 juli 2000, hvor der stadig har været minimum den lovpligtige ansvarsforsikring. Kan du krydse ja til at din bil indfrier alle disse krav, så kan du forvente at få en hurtig udbetaling af skrotpræmien. 

Vælg en miljørigtig godkendt autoophugger

Der er flere penge at hende ved at ved at vælge en autoophugger, der er miljørigtig godkendt. Det betyder at biloperatøren har godkendt autoophuggeren, således at du ikke skal betale et gebyr for at få skrottet din bil. Her er det bilproducenten og biloperatøren der tager ansvar for nedbrydningen af bilen sker på en ansvarlig og miljøvenlig måde. 

Hvis du derfor har en bil der skal skrottes eller som ikke kan køre, kan du med fordel kontakte din lokale autoophugger. Her kan du slippe for al papirarbejdet og lade autoophuggeren klare dette og samtidig afhente din bil på adressen. Det bliver hverken nemmere og smartere, hvor du kan få en hurtig udbetaling af din skrotpræmie. 

Previous

Hvad kan en undervognsbehandling gøre for din bil? 

Bådmotor reparation: kan du gøre det selv?

Next