Er dit automobil klar til bilsyn?

11 marts 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Det er altid så spændende at skulle have ens bil synet – og det menes både skidt og godt!

Man har måske mulighed for bilsyn i Aabenraa, hvor man plejer at komme og kender folkene, der tager sig af den slags arbejde med syn, så man måske kan komme lidt ekstra på bølgelængde med dem, fortælle vittigheder og så videre sammen.

På den måde er de måske ikke så strikse med at se på småfejl, som de kunne slå ned på, hvis man kom til bilsyn hos nogle, man ikke kendte, der måske var regelryttere end at se på, hvad der var fornuft.

Alt dette gøres skam efter alle reglerne, så man hverken bestikker eller godkender sager ved bilen, som der ikke er gode nok til at blive sendt på vejen.

Det er trods alt ris til egen mås, hvis man bliver stoppet af politiet, og de opdager de her fejl.

Men man er jo meget afhængig af ens bil, så kan den gå gennem syn?

Gør bilen klar til bilsyn

Når du står foran at skulle have bilen til syn, så er der ikke så meget mere at gøre, for sådan noget som reparationer, defekter, udskiftninger og så videre skulle du have set på noget tidligere.

Men måske havde du netop ikke råd til den slags, hvorfor du håber, bilen går igennem syn uden anmærkninger eller blot med et par småting, som du hurtigt – og billigt – kan rette til.

Dog kan du dog lige gøre dig selv og synsmanden den tjeneste af fjerne alt skrald i bilen og støvsuge den, så man lettere kan komme til, og så den ikke lugter.
Det sidste kan man gøre ved at sprøjte med noget duftfrisker i den.

Slutteligt kører du den lige en tur i vaskehallen, så bilen trods alt fremstår knivskarpt til syn, og så har du måske heldet med dig.

Flere Nyheder

04 november 2023

VW ID

31 oktober 2023

VW ID

29 oktober 2023

VW ID