Er det værd at valfarte efter god antirust?

28 august 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Om du så skal have købt noget antirust, som du bruger selv, eller om du er på vej efter en antirustbehandling, hvor andre klarer opgaven for dig, om du selv står for at have antirusten med, eller de har den liggende og således klarer det hele for dig, så er der visse ting at have in mente her.

For det er da klart, at hvis du ser nogle reklamer for antirust med videre, så vil de nok gerne have, at du køber deres produkt.

Og der er jo kommet kortere afstand mellem kunde og køber, da man blot kan bestille dette på nettet tit og ofte.

Det er dog ikke alle, der tilbyder den service, og nogle gange vil man da gerne have kunden ud i den fysiske butik, så man kan lave mersalg, da man måske ikke tjener så meget på salget af antirusten alene.

Skal du køre efter antirust?

Så er der jo også lige det med, at din bil måske netop ikke kan holde til at køre så langt, hvis den virkelig har brug for antirust.

Så kan man selvfølgelig tage det offentlige derud, men det virker også lidt pjattet og kan blive noget af en tur, hvis man for eksempel har fået anbefalet noget antirust i Varde, som man er på vej efter.

Jylland er jo notorisk berygtet for at have dårlig kollektiv traffik, og så kører den ikke så tit – tænk så, hvis man så også skal sent hjem, efter man har købt den antirust?

Men det kan jo rent faktisk tænkes, at den antirust i Varde er den bedste af slagsen, som din bil har brug for, hvorfor den er værd at køre efter.

Så kan du måske låne en bil af en anden til at hente den, eller også skal du netop hente den i din egen bil, så antirusten kan bruges på en andens bil.

Flere Nyheder