En slags bilindretning kan også blive for meget af det gode

06 februar 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Bilindretning er jo det første, man ser, når man sætter sig ind i en bil.

Før da var det bare det udvendige, som man havde et kig på, og det kan se noget så flot ud, mens bilen reelt set er et sminket lig indvendigt og ikke har lang tid igen.

Måske er det udvendige på bilen faktisk det dyreste ved denne bil, og det er jo lidt en skam, hvis man bare vil gøre bilen flot, men man ikke har tanke for, at man også skal passe på bilen helt ind i det inderste.

Det kan tænkes, man bare ikke ved bedre, eller også bruger man bare mere tid på at få bilen til at se flot ud, og så regner man med, at en mekaniker kan klare resten, hvis der skulle være noget.

Men inde i bilen er det jo lidt det samme: bilen skal have sammenhængskraft og fungere til fulde, men nogle personer bruger lidt for land tid på at gøre den flot indvendig.

Tænk på det samlede hele ved bilen

Selvfølgelig er der intet i vejen med, at man tilpasser bilen til ens førlighed eller behov, specielt hvis man har pengene og midlerne til virkelig at gøre noget ved den.

Men medmindre man er den type, som kan lide at rode meget med biler, så skulle man måske hellere have kigget efter en bil, der havde alle de nødvendigheder eller de fleste af dem, end at man skal hen at ordne det hele selv.

Bilen må da gerne se flot ud indvendig, men måske bruger man også her for lang tid på sådan noget som et anlæg, blinkende lygter med videre, men man glemmer, at bilen er så meget mere end det, man lige kan se umiddelbart.

Derfor skal du også bruge tid på resten af bilen.

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID