Derfor skal din bil til service

07 november 2019 admin

Som bilejer er det alfa og omega, at ens bil kører som den skal. Der er nemlig ikke noget værre end en bil, som giver problemer, når man skal skal bruge den. Det gælder både, hvis man skal bruge den til arbejde, til en familietur eller når man skal have ordnet et ærinde. For at din bil kan køre så driftsikkert som muligt, er det en god idé, at bilen løbende kommer til service. 

Med service af bilen får du en glimrende måde at undersøge potentielle skader og reparationer på, før de opstår. Og hvem vil ikke gerne kunne tage en større reparation i forkøbet? 

Få din bil til service på et autoværksted 

En af de store fordele ved at få lavet et servicetjek på din bil er, at det kan give større ro, når man kører. Dit autoværksted kan bl.a. oplyse dig om, om bilen har dele, som snart skal repareres, eller om den kører helt som den skal. På den måde er du ekstra forberedt på at få ordnet mulige skader, og du kan begrænse omfanget af den reparation, som ellers kunne komme. 

Til service af din bil kan der bl.a. kigges på: 

– bremsernes tilstand. Bremser de som de skal? 

– er der nok olie på bilen? 

– er bilens batteri kørende som det skal? 

– har gearkassen utætheder? 

– hvordan er dækkenes tryk og stand?

Disse er blot nogle af de ting, som autoværksteder kan undersøge, når bilen er til service. 

Hvis du er på udkig efter service af din bil i Syddjurs, så kan du roligt kontakte Kongsgårde Autoværksted. De laver service på alle biler, og går meget op i at være grundige i alt deres arbejde. På den måde kan du trygt køre derfra og vide, at din bil har været i gode hænder. Når bilen skal på værksted er der altså god grund til at få et tilbud fra Kongsgårde Autoværksted. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

12 januar 2024

ID

09 januar 2024

VW ID